La fiscalia investiga l’adjudicació del servei d’ambulàncies

La CUP va interposar una denúncia per sospites en l’adjudicació del servei a l’empresa Transport Sanitari de Catalunya SL

Redacció
 
 
 
Ambulàncies aparcades / SANDRA LÁZARO

Ambulàncies aparcades / SANDRA LÁZARO

La fiscalia investiga l’adjudicació del servei d’ambulàncies a l’empresa Transport Sanitari de Catalunya SL (TSC), propietat de la família italiana Bonomi, i una de les empreses que es va fer amb l’adjudicació del servei el 2015.

La fiscalia, que ha encarregat la investigació a la Policia Nacional, vol que s’analitzin els expedients d’adjudicació per comprovar si es va cometre alguna irregularitat, segons informava l’Agència Efe. La CUP havia interposat una denúncia a la fiscalia demanant aquesta investigació, ja que tenien sospites de què s’hagués comès alguna pràctica il·lícita.

Transport Sanitari de Catalunya va adquirir set dels tretze lots que van sortir a concurs l’any passat, per un valor de 2.556.000 euros. Segons la CUP l’oferta que va fer aquesta empresa era “manifestament incompleta”. En la denúncia la formació anticapitalista també apunta la donació de tres milions d’euros que havia fet aquesta empresa a l’Hospital Públic Sant Joan de Deu.

Com explicava Ramon Serna, membre del grup de treball de la CUP, en un article a El Diari de la Sanitat, un cop l’empresa es va fer amb l’adjudicació del servei va regalar una UCI pediàtrica i una area adaptada de jocs infantils a l’hospital Sant Joan de Déu. Aquests fets són els que estan al centre de la denúncia que va interposar el partit a la fiscalia. En l’article Serna explica les sospites que porten a la CUP a presentar aquesta denúncia.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*