La investigació en el camp de la bioètica, un camp per explorar

La Fundació Víctor Grífols i Lucas convoca sis beques per projectes de recerca bioètica

Redacció
 
 
 
Edició de beques del 2015 / Fundació Grífols

Edició de beques del 2015 / Fundació Grífols

La bioètica engloba totes aquelles qüestions que reflexionen sobre la vessant ètica de diversos temes relacionats amb el món de la salut. L’ètica en el món de la ciència i la medicina planteja el debat sobre qüestions rellevants pel dia a dia dels ciutadans. La subrogació femenina, l’eutanàsia, la donació d’òrgans, la relació amb el pacient, els assajos clínics, són alguns dels temes sobre els quals la bioètica reflexiona.

Amb aquesta idea i amb l’objectiu de promocionar la investigació bioètica, la Fundació Víctor Grífols i Lucas convoca sis beques dotades amb 5.000 euros cadascuna que aniran destinades a finançar diversos projectes de recerca bioètica. Es valoren aquells projectes que vulguin desenvolupar un tema relacionat amb la bioètica i la seva aplicació pràctica.

Tots aquells que vulguin participar-hi poden presentar el seu projecte fins al 31 de maig, i el jurat farà publica la seva decisió durant la primera quinzena d’octubre.

En l’edició anterior es van premiar sis projectes que tractaven diverses temàtiques entre elles, el tractament en hospitals dels pacients crònics, la protecció jurídica de les persones intersexuals, el tema de les patents biotecnològiques o la no vacunació.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*