Qui som?

El Diari de la Sanitat és un projecte periodístic de la Fundació Periodisme Plural, presidida per Josep Carles Rius, exdegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Es tracta d’una iniciativa sense ànim de lucre engegada per un grup de periodistes amb la intenció de defensar l’exercici d’un periodisme independent i compromès amb la defensa del dret a la salut i el bon funcionament del sistema sanitari públic.

El projecte el coordinen les periodistes Carla Benito i Sònia Calvó, que compten amb el suport de tota la redacció de la Fundació Periodisme Plural.

Fundació Periodisme Plural

President: Josep Carles Rius

Secretari: J.J. Caballero

Responsable de relacions institucionals i publicitat: Víctor Saura

Representant del Patronat pel projecte: Emili Ferrer

Redacció: Carla Benito (sanitat), Sònia Calvó (sanitat), Pau Rodríguez (educació), Tomeu Ferrer (treball),  Arturo Puente (política), Oriol Solé (economia), Yeray S. Iborra (Barcelona) i Sandra Lázaro (fotografia).

A més, El Diari de la Sanitat compta amb un Consell de Mecenes, un conjunt de de professionals, experts i acadèmics del món de la salut i la sanitat que ens orientaran i valoraran la nostra tasca i que han contribuit a fer possible aquest projecte. El Consell l’integren en aquest moment una trentena de persones: Antoni Sitges, Josep Martí i Valls, Montserrat Figuerola, Joan Ramon Villalbí, Francesca Zapater, Josep Maria Caralps, Josep Moya, Jordi Pujol Colomer, Carme Borrell, Joan Benach, Joan Gené, Rafael Barba, Glòria Jodar, Carme Valls, Santiago Dexeus, Jordi Varela, Carles Porta, Vicens Ortún, Carlos A. González, Gonzalo Casino, Alba Llop, Anna Martínez, Nani Vall-llosera, Mireia Julià, Miquel Porta, Ramon Serna, Rosa Boyé, Albert Planes, Ramon Sarrias, Carlos Villanueva, Maria Amparo Cuxart, Amando Martín Zurro, Joan Ramón Laporte, Juli de Nadal i Ramon Espasa.