Subscriu-te per només 5 euros al mes i escull entre diversos regals!

A El Diari de l’Educació confiem en la lliure distribució de la informació i el coneixement. Volem que tothom que hi estigui interessat pugui llegir els nostres continguts, més enllà de si pot pagar una quota o no. Però a la vegada som conscients que amb els ingressos publicitaris no en tenim prou, i que necessitem la col·laboració dels lectors. Per això hem posat en marxa les subscripcions a El Diari de l’Educació. La quota és de 5 euros al mes, i a canvi t’oferim un paquet regal i et regalem el carnet de soci dels Cinemes Girona.

El paquet regal consisteix en un lot de tres pel·lícules en DVD -de temàtica preescolar, infantil o de divulgacio científica- o bé accés a un número més elevat de pel·lícules online de la mateixa temàtica. I pel que fa al carnet de soci dels Cinemes Girona, et permet anar a veure pel·lícules a preu reduït sempre que vulguis i gratuïtament durant els primers tres mesos. A més et dóna accés a les preestrenes.

A més, si et fas subscriptor t’anirem informant de descomptes a les activitats de pagament del diari -estem preparant un cicle de cinefòrum sobre educació-, sortejos de llibres, de cursos, samarretes i un correu setmanal amb les notícies més destacades del món de l’educació.

Clica aquí i subscriu-te!

Si tens algun dubte a l’hora d’omplir el formulari escriu-nos a subscripcions@diarisanitat.cat o truca’ns al 93 284 07 19.

Si prefereixes contribuir a El Diari de l’Educació amb una aportació superior o puntual, també ho pots fer amb una donació a la Fundació Periodisme Plural, editora del diari.

Packs de benvinguda:

Els subscriptors poden triar un pack de regals entre les següents opcions* (valorades en 51-55 euros).

Pack de DVDs preescolars:

Pack de DVDs infantils:

Pack de DVDs divulgació científica:

Pack de descàrregues online

  • Accés a 20 pel·lícules i altres continguts audiovisuals durant tot un any. El subscriptor podrà escollir quines pel·lícules vol consulant el catàleg aquí.

 

*Els DVD que apareixen en aquests packs són limitats. En cas d’exhaurir-se s’oferiran packs amb la mateixa quantitat de DVD i continguts similars.