Iniciem el cicle “Sanitat, l’estat de la qüestió” amb Amics de la UAB

La primera de les tres xerrades del cicle que el Diari de la Sanitat realitzem juntament amb Amics de la UAB tractarà sobre l'ictus i el seu estat en la societat tot dialogant entre metge pacient. Tindrà lloc dijous 17 a les 19h a l'Ateneu Barcelonès

Redacció
 
 
 

El 17 de gener tindrà lloc la primera conferència dins del cicle “Sanitat, l’estat de la qüestió” a l’Ateneu Barcelonès. En aquest cicle es realitzaran diferents conferències on es parlarà amb metges i pacients sobre les tres principals causes de mortaldat a Catalunya: Ictus, cardiopaties càncer.

La primera de les tres ponències que es realitzaran dins d’aquest cicle parlarà sobre l’ictus. Per fer-ho, tindrem al doctor José Álvarez Sabin, cap de servei de neurologia de l’hospital Universitari de la Vall d’Hebron, i a Josepa Forns, una pacient d’èxit que ha escrit un llibre sobre la seva experiència. La moderadora serà Carla Benito, coordinadora del Diari de la Sanitat.

L’acte tindrà lloc el 17 de gener a les set del vespre a l’Ateneu Barcelonès (sala verdaguer). Si voleu inscriure-us a les jornades ho podreu fer en el següent enllaç que han generat des de la web d’Amics de la UAB.

Les diverses ponències volen posar al centre del debat què és el que la població hauria de saber sobre cadascuna d’aquestes malalties per a poder-les entendre quan t’afectin personalment o d’una manera molt propera. Les converses entre metges i pacients ajudaran a canalitzar quins són els millors mètodes per a relacionar-se i donaran eines als professionals per veure quines acostumen a ser les necessitats més evidents d’aquells pacients sense coneixement conceptual sobre medicina.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*