Adrià Comella substitueix a David Elvira al capdavant del CatSalut

Tot i ser llicenciat en Medicina, a Comella se'l coneix per, des de la Secretaria General del Departament de Justícia, impulsar el tancament de la presó Model de Barcelona

Redacció
 
 
 
Adrià Comella, nou director del CatSalut / Salut

Adrià Comella, nou director del CatSalut / Salut

A principis de setmana, després de l’arribada al Departament de Salut de la nova consellera Alba Vergés, es coneixia que David Elvira, fins ara el Director del Servei Català de la Salut deixava el seu càrrec. Avui s’ha anunciat qui ocuparà el seu lloc: Adrià Comella, llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Lleida.

Elvira ha deixat el seu càrrec un cop el departament ha tingut una nova consellera. Fins ara, Elvira s’havia mantingut al capdavant de Salut, ja que després de l’aplicació de l’article 155 i amb la sortida del país de Comín, era l’únic responsable que quedava. De fet, una de les opcions per ocupar el càrrec de conseller de salut era ell mateix. Ara, deixa el sector públic i dóna pas a un nou equip directiu al CatSalut.

D’entre les diferents idees a destacar sobre Adrià Comella, al capdavant de la Secretaria General del Departament de Justícia, va impulsar el tancament de la presó Model de Barcelona i la reordenació del conjunt del sistema penitenciari, l’estabilització i potenciació de la digitalització dels jutjats de Catalunya, i els serveis d’atenció a les víctimes.

A més, ha treballat durant 5 anys com a consultor, assessorant empreses i institucions públiques en diferents països d’Europa i d’Amèrica Llatina, essencialment en desenvolupament de negocis, optimització d’operacions i transformació empresarial en sectors com el gran consum, l’administració pública, els mitjans de comunicació, la tecnologia o la seguretat. També està vinculat al món universitari i de la formació. Entre altres, va ser adjunt al Rector de la UdL mentre hi estudiava Medicina.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*