Els primers mesos de vida d’un diari en defensa del dret a la salut

El Diari de la Sanitat romandrà pràcticament inactiu fins la primera setmana de setembre, període durant el qual aprofitarem per descansar i alhora pensar ja en nous temes per treballar periodísticament a la tardor, moment en què presentarem també algunes novetats relacionades amb el diari.

Redacció
 
 
 
Imatge d'arxiu de la presentació d'El Diari de la Sanitat. / SANDRA LÁZARO

Imatge d'arxiu de la presentació d'El Diari de la Sanitat. / SANDRA LÁZARO

El Diari de la Sanitat va néixer aviat farà cinc mesos amb la voluntat de ser un referent per a la comunitat de professionals de la salut i per a tots aquells lectors que vulguin trobar un espai amb informació independent sobre aspectes relacionats amb salut: des de gestió sanitària fins a determinants socials de la salutrecerca o salut mental, entre altres.

A partit d’avui, El Diari de la Sanitat romandrà pràcticament inactiu fins la primera setmana de setembre, període durant el qual aprofitarem per descansar i alhora pensar ja en nous temes per treballar periodísticament a la tardor, moment en què presentarem també algunes novetats relacionades amb el diari.

Amb tot, sabem que la sanitat no descansa a l’estiu i és per això que, en cas que es produeixi algun fet d’actualitat, podreu trobar la notícia al mitjà generalista Catalunyaplural.cat, el germà gran d’El Diari de la Sanitat.

Ajuda’ns a seguir sumant lectors

Volem donar-te les gràcies per la confiança d’aquests primers mesos en què, malgrat ser un mitjà nou i especialitzat, hem aconseguit sumar lectors i fer-nos un lloc entre els mitjans. Un dels pilars d’aquest projecte és precisament el valor que tenen les col·laboracions en format d’opinió i el consell de mecenes que, en tant que assessors, ens orienten en el camí periodístic.

Durant aquests primers mesos hem fet una quinzena d’entrevistes i hem escrit múltiples reportatges, a més de cobrir els esdeveniments de més actualitat. T’animem a que recuperis els que més t’hagin interessat i que ens facis arribar noves propostes a redaccio@diarisanitat.cat. No ens podem acomiadar sense recordar la necessitat de noves aportacions en forma de micromecenatge per seguir endavant amb un periodisme compromès amb la defensa del dret a la salut.

Moltes gràcies per fer possible aquest projecte.

Blanca Blay i Caralp Mariné

Coordinadores d’El Diari de la Sanitat

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*