Professionals sanitaris reben plaques de reconeixement per la seva tasca durant l’atemptat

Toni Comín, Ada Colau i Camí Mendoza han participat de l'acte realitzat a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron

Redacció
 
 
 
Comín, Colau i Mendoza a l'acte de reconeixement als professionals sanitaris / Departament de Salut

Comín, Colau i Mendoza a l'acte de reconeixement als professionals sanitaris / Departament de Salut

El reconeixement per l’actuació per part dels professionals sanitaris durant els atemptats a Barcelona i Cambrils segueix dia a dia. El Departament de Salut ha lliurat 24 plaques de reconeixement a representants del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i dels centres sanitaris on van ser ateses les persones afectades pels atacs terroristes del 17 d’agost. A l’acte, celebrat a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, han participat el conseller de Salut, Antoni Comín, i les alcaldesses de Barcelona i de Cambrils, Ada Colau i Camí Mendoza respectivament.

Entre els elogis de Comín hi ha hagut orgull pels professionals del sistema de salut català i per la seva “vocació, solidaritat i professionalitat”. S’ha dirigit directament a tots ells també amb les següents paraules: “El 17 d’agost hi va haver qui va manllevar moltes vides, però molta gent la va salvar gràcies a vosaltres” i ha donat pas a la intervenció de sis professionals. Aquests han parlat de la ràpida resposta i del seu compromís i entrega.

Després de les intervencions, s’ha fet el lliurament de 24 plaques de reconeixement a representants del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i de tots els centres on van ser ateses les persones afectades pels atemptats.

Tot i que l’acte s’ha realitzat a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el reconeixement ha anat dirigit al valor del treball en xarxa, la col·laboració i la implicació de tots els treballadors dels centres assistencials. Aquesta col·laboració i coordinació va existir per les mesures establertes al voltant del protocol per a Incidents amb Múltiples Víctimes (IMV) del Consorci Sanitari de Barcelona (CSB). El protocol recull “les mesures de preparació, l’aproximació a la capacitat de resposta, el comandament integrat de l’actuació, la coordinació territorial i la continuïtat després de l’incident”.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*